miercuri, 15 aprilie 2009

Lovely


Cu asta ne ocupam mai nou! :D Frumuseii astia sunt de doua saptamani in familie. Mancaciosi si galagiosi. O gainusa si un cocosel. Gainusa iute si smechera ii fura mancarea din cioc cocoselului..:D In consecinta are mereu gusa plina si s-a dezvoltat mai repede ca el. Eu zic ca e cam prostanac cocosul, sotul meu ii ia partea si zice ca e doar finut si ii da prioritate fetei! :))..Ea cat e ziua de lunga piuie cu sau fara motiv. El tacut, incearca sa evadeze din cutie (a si reusit de cateva ori). Concluziile le trageti voi! :D

6 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Concluzia mea este ca sint un cuplu reusit...ca daca i-ar lua si el din cioc mincarea...ar ajunge la bataie...

Frumoasa poveste...
Hristos a inviat! Asta este povestea de baza...nu?

Unknown spunea...

Rodica, imi cer scuze, abia acum am vazut acest comment..Din pacate aseara unul din ei a murit :( Jale mare pe copii. Au primit pe pielea lor lectia efemeritatii..Supararea lor mare e nu ca a murit, ci ca a murit atat de mic si nu a apucat sa creasca. Nu mai aduc in viata mea vietati in casa!

aristide spunea...

simpaticoni e belli

Sirg spunea...

Sunt draguti, imi amintesc cand eram mic tata avea obsesia sa avem gaini, si tineam in casa o lada cu vreo 10-12 pui, de la o zi pana cand aveau 3-4 saptamani si aproape ca zburau prin casa.
E important ca amandoi sa fie la fel de sanatosi, nu toti supravietuiesc pt ca unii sunt slabi dpdv genetic si mor chiar si in conditii ideale. Era unul super dragut si ii dadeam mancare cu pipeta si de toate, dar tot s-a stins..

Unknown spunea...

Uff..Pe al doilea l-am dus la curte. A murit a doua zi :((

criss spunea...

imi pare rau,e o dezamagire pentru copii ,desigur....