luni, 16 februarie 2009

salt dough

http://www.artsncrafts-ideas.com/salt-dough-recipe.php
http://www.artsncrafts-ideas.com/painting-salt-dough.php
http://www.artsncrafts-ideas.com/salt-dough-tips.php

15 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Daca adaugi un pic de acuarela la aluat poti sa faci mai multe culori...Eu imparteam aluatul in citeva parti si dupa ce puneam culorile le framintam sa fie culoarea uniforma. La urma dupa ce le usti in cuptor, poti sa pui deasupra un lipici lichid care le da o suprafata lucioasa. Fetele mele sint mari, dar cind erau mici am avut multe seri placute jucindu-ne cu aluatul...

Unknown spunea...

Multumesc Rodica. Pentru idee si pentru vizita!

LiaLia spunea...

:) Superb blogul tau! Si ai niste fete f mari pentru o mamica asa tanara! Iti multumesc pentru interes :) Sa ne citim cu bine!

Unknown spunea...

Liaaaa, e o onoare pentru mine vizita ta! Te citesc cu mare drag de ceva vreme! Iti multumesc pentru vizita! Si da, sunt o mamica tanara! Dar e tare bine sa fii mamica tanara cu copii mari! hehe

INCERTITUDINI spunea...

Salut!
Imi place blogul tau! Imi place tara unde traiesti- sper sa nu fi gresit..Am fost in Grecia acum 3 ani- o saptamana in Creta si cealalta saptamana pe continent.Santorini m-a uimit, de fapt, totul este altceva, o alta lume. Stii, o seara la Likavito, sper sa fi scris corect, mi s-a parut visul cel mai curat si magnific. Uitasem: pastrez un buchetel de flori uscate, pe care le-am cules, intorcandu-ma de la pestera lui Zeus.
Zile frumoase iti doresc!Gina

Unknown spunea...

Multumesc Gina! Intradevar, e alta lume! Multumesc pentru vizita si te mai astept!

Unknown spunea...

multumesc mult pentru vizita... imi place blogul tau pastelat si imi vine sa cred ca torturile sunt excelente... mii de salutari din Spania...

Antoaneta spunea...

Multumesc de interes, uite un site care sigur va fi pe placul tau: www.etsy.com Îmi dai idei pentru când voi avea copii:)

Un strabun de-al meu machedon era din Thessaloniki, pânã sã plece familia în Bulgaria, de unde a venit bunicul:) Sper sã ajung si eu într-o zi, am fost numai la Atena si Iraklion.

Unknown spunea...

Bine ai venit, Antoaneta! Am cont pe etsy.com :D dar iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine!
Si eu am sange de machedoneanca, dupa bunicul din partea tatalui meu...
Te astept in Tessaloniki!

Unknown spunea...

Si eu multumesc pentru vizita Paul!

Antoaneta spunea...

La mine era bunicul din partea mamei, Paris:) De altfel mama lucreaza la radio la sectia aromâna. Tânjesc dupã Europa asa ca probabil voi reveni, ajung eu sigur si la Sãruna (varianta aromâna a Salonicului)

criss spunea...

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA FRUMOASA.
PUPIK.

Anonim spunea...

Hey girl,
Sorry for this random comment but I noticed you are a follower of Delightful Dots layouts! There is a new site that is similar to DD in style that you might like as well! You should check them out and see what you think!!!

www.scrappinblogs.blogspot.com

Teo spunea...

Daca imi permiti, voi inscrie blogul tau in blogroll-ul de pe site-ul meu. Imi starneste putinele amintiri placute pe care le am din copilarie. E un blog deosebit. Si ma bucur ca intalnesc (chiar si virtual) o mamica tanara.

Unknown spunea...

Desigur Teo! Te imbratisez! Si esti mereu binevenita!